Adopteer een muziekdocent

Een van de projecten van Rondom de Klas is het verzorgen van muzieklessen op basisscholen in Amsterdam. Muziek is overal, het is onderdeel van ons dagelijks leven. Het is dan ook niet zo gek dat muziek onze hersenen stimuleert. 'Muziek is ongelooflijk belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Dat blijkt uit talloze studies’, zegt hoogleraar Klinische Neuropsychologie Erik Scherder. Actief zijn met muziek stimuleert de hersennetwerken en bevordert nieuwe verbindingen. ”Muziek zet je hersenen in werking; dat is geweldig voor het opgroeiende brein”.

De docenten die deze vioollessen verzorgen verbinden zich voor een heel schooljaar aan Rondom de Klas. Professionele musici die zich wekelijks inzetten voor de begeleiding van onze kinderen. De musici doen dit tegen een scherp gereduceerd tarief. Daarnaast kunnen wij de instrumenten huren via het instrumentendepot. Om dit te kunnen realiseren hebben we uiteraard fondsen nodig.

We zijn daarom op zoek naar sponsoren die onze muziekdocenten willen “adopteren”. Wil jij jezelf of jouw organisatie hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met onze coördinator Dorinthe Kokkelink via 06-27201301 of info@rondomdeklas.nl